Nautic Direct


RUT104 HSPA+ Router

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

RUT104 HSPA+ Router

Normale prijs: € 295,00

Speciale prijs: € 99,00

Levertijd 1 tot 5 werkdagen

OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

E-mail Vriend

Snel Overzicht

RUT104 een professionele industriele 3G HSDPA+ router met ingebouwde WIFI

 

Product omschrijving

Aanbevolen

Tags


 • Als u niet afhankelijk wilt zijn van allerlei verschillende WIFI aanbieders in de diversen havens dan kunt u een mobiel netwerk aan boord aanleggen met behulp van een mobiele router.

  Met deze RUT104 Teltonika mobiele router is de ideale oplossing om een beveiligde verbinding op te bouwen met uw computer of complete boordnetwerk op het internet. De RUT104 werkt gewoon op het 12 of 24 volt boordnet. Wanneer wij de Teltonika 3G router voorzien van een professionele externe UMTS antenne dan zal het bereik aanzienlijk worden vergroot zodat u ver van de kust op zee nog internet kan ontvangen. De RUT104 Teltonika 3G router creëert tegelijkertijd een draadloos boordnetwerk voor eventueel uw zakelijke laptop, IPad en/of ander apparaten onderweg aan internet te koppelen.

  Alles wat u nodig heeft om een verbinding te maken is de Teltonika Mobile Router en een SIMkaart van uw telecomprovider. De router beschikt over een snel en gemakkelijke configuratie wizard. De wizard helpt u stap voor stap om de 3G/UMTS settings te maken en creëert een lokaal draadloos netwerk binnen enkele minuten. De ingebouwde firewall beschermt lokale netwerk PC’s tegen indringers van buitenaf. De router is standaard ingesteld als DHCP server dus bij een bekabelde verbinding met een pc worden de instellingen automatisch gemaakt.

   

  Specificaties:

  • INTERNE 3G/EDGE/GPRS/UMTS/HSDPA MODEM MET EEN DOWNLINK TOT 14,4 MBPS EN EEN 5,6 MBPS UPLINK. GEEN EXTERNE KAARTEN NODIG VOOR EEN 3G/UMTS VERBINDING.

  • VPN (IPSEC, PPTP, OPENVPN, GRE TUNNEL) STAAT HET TOE OM EEN BEVEILIGDE VERBINDING OP TE BOUWEN VAN PUNT NAAR PUNT. GEEN EXTRA VPN RETOUR BENODIGD.

  • HIGH SPEED 54MBPS 802.11B/G WIRELESS NETWERK. OM ONDERWEG ANDER DRAADLOZE APPARATEN TE VERBINDEN MET INTERNET  UITGEBREIDE BEVEILIGD DRAADLOOS NETWERK MET WI-FI PROTECTED ACCESS™ (WPA/WPA2).

  • INGEBOUWDE DHCP SERVER VERMINDERD SYSTEEM ADMINISTRATIE WERKDRUK.

  • 10/100 BASE-T MET AUTO MDIX. HET IS NIET NODIG OM CROSSOVER KABELS TE GEBRUIKEN.

  • SIMPELE ROUTER CONFIGURATIE DOOR MIDDEL VAN EEN WEB BROWSER. HET IS NIET NODIG EXTRA SOFTWARE TE INSTALLEREN.

  • FIRMWARE UPGRADE VIA WEB-BASED GUI.

  • SIMPLIFIED POWER OVER ETHERNET (POE). HET IS NIET NODIG OM EEN AC ADAPTER TE GEBRUIKEN VOOR DE ROUTER. NIET GESCHIKT VOOR DE IEEE 802.3AF STANDAARD.

  Geringe afmeting : Hoog 37 mm x Breed 86 mm x Lang 108 mm

  Voedingspanning: 9Vdc - 21Vdc (100 - 220Vac 9Vdc 1Amp Netadapter word gratis bijgeleverd)

  Opgenomen max vermogen: 9Vdc 980mA , 12Vdc 520mA, 21Vdc 400ma maximaal.

  Voor een brochure klik op deze link

 • U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.