Nautic Direct


Garmin STRIKER 4dv

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Garmin STRIKER 4dv

Normale prijs: € 249,00

Speciale prijs: € 229,00

Levertijd 1 tot 5 werkdagen

OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

E-mail Vriend

Snel Overzicht

3,5-inch CHIRP fishfinder met GPS en DownVü scanningecholood

 

Product omschrijving

Aanbevolen

Tags


 • 3,5-inch CHIRP fishfinder met GPS en DownVü scanningecholood

  • Gebruiksvriendelijke fishfinder met 3,5-inch kleurenscherm, ingebouwde, ultragevoelige GPS-ontvanger en Garmin CHIRP DownVü™ scanningecholood
  • Vis vinden; visrijke stekken, ligplaatsen en aanlegsteigers markeren en terugvinden
  • Inclusief Garmin GT20 transducer met CHIRP (77/200 kHz); zendvermogen 300 W (RMS)/2400 W (piek-tot-piek) met 455/800 kHz CHIRP DownVü (300 W vermogen)
  • Upgrade naar high-performance CHIRP met een GT22 of GT23 transducer (elk apart verkrijgbaar)

  De STRIKER 4dv fishfinder lokaliseert de vis sneller dan ooit. Fishfinders markeren uw hot spots, aanlegsteigers en dokken om er gemakkelijk terug te keren. U kunt ook uw favoriete waypoints en routes delen met andere STRIKER en echoMAP™ combinaties. Deze fishfinder heeft bovendien een ingebouwde flasher en geeft snelheidsgegevens weer. Inclusief draai-/kantelsteun, CHIRP (77/200 kHz) echoloodtransducer plus materiaal voor bevestiging op spiegel en trollingmotor en kabel. Schaf voor high-performance CHIRP een GT22 of GT23 transducer aan (elk apart verkrijgbaar).

  Ervaar de helderheid van CHIRP

  De STRIKER 4dv wordt geleverd met Garmin CHIRP (77/200 kHz) transducer, waarmee helderdere en gedetailleerdere beelden worden verkregen van vis en structuren dan met traditionele 77/200 kHz transducers.

  CHIRP gebruikt niet één frequentie, maar scant continu op een hele reeks frequenties, van laag naar hoog, en interpreteert elk afzonderlijk ontvangen signaal. Omdat de frequenties over een grotere bandbreedte meer informatie verschaffen, kan de CHIRP echoloodtechnologie scherpere visbogen maken met betere doelenscheiding.

  U kunt ook upgraden naar high-performance Garmin CHIRP technologie, waarmee haarscherpe echoloodbeelden met een nog duidelijker doelenscheiding en hogere resolutie worden verkregen, zowel in ondiep water als op grotere diepten. Bodemcontouren zijn beter zichtbaar, ook bij hogere snelheden, en signaalruis kan worden onderdrukt op grotere diepten. Dit versnelt de interpretatie van de bodemgesteldheid en verbetert de visresultaten.

  Voor de scherpste scanningecholoodbeelden op het water

  Een Garmin DownVü scanningecholood geeft u bijna fotografische beelden van wat zich tot op 228 m (750 voet)  onder uw boot afspeelt. Structuren, onderwaterobjecten en vissen worden duidelijk weergegeven. Het traditionele Garmin CHIRP echolood en het DownVü scanningecholood zijn gecombineerd in één transducer.

  Visstekken markeren met ultragevoelige GPS

  In tegenstelling tot gewone fishfinders beschikken STRIKER fishfinders over een ingebouwde, ultragevoelige GPS-ontvanger om uw huidige positie snel en nauwkeurig te bepalen en al uw bewegingen op het water nauwgezet te volgen. Bovendien kunt u met deze fishfinder visrijke plaatsen markeren om deze later gemakkelijk terug te vinden. U kunt ook ligplaatsen, aanlegsteigers en andere locaties op het water markeren. Volg gewoon de op uw scherm aangegeven route om er op elk moment naartoe terug te keren.

  Gemakkelijk navigeren met de waypointkaart

  Dankzij de ultragevoelige GPS-ontvanger waarover de STRIKER serie fishfinders beschikt, kunt u uw positie zien ten opzichte van de waypoints die u hebt gemarkeerd. Gebruik de waypointkaart om locaties van takkenbossen, boomstronken en ligplaatsen weer te geven en te markeren en er naartoe te navigeren. De kaart is ook handig om uw weg terug te vinden naar de aanlegsteiger. 

  Controleer uw snelheid op het scherm

  Op het scherm van uw STRIKER fishfinder kunt u snel en gemakkelijk zien wat de snelheid van uw boot is. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk controleren of u uw vislijn sleept op de juiste snelheid voor het aas dat u gebruikt en voor een bepaalde vissoort. Het komt ook goed van pas om te controleren of u de juiste vaarsnelheid aanhoudt op plaatsen waar een snelheidslimiet geldt.

  Verticaal vissen met ingebouwde flasher

  De STRIKER is een alles-in-1 toestel met fishfinder en flasher. Als u stationair vist, bijvoorbeeld wanneer u op ijs of naar zalmforel vist, kunt u met de ingebouwde flasher de bodemgesteldheid - stevig of modderig - zien, uw blinker of verzwaarde aas en op welke diepte de vis in de sonarstraal zwemt. U kunt zelfs zien hoe hoog uw blinker wordt opgehaald en hoe diep deze in het water zakt en of de vis er naartoe of vanaf zwemt.

  Neem uw fishfinder overal mee naartoe

  Een draagbare kit is verkrijgbaar om uw STRIKER fishfinder met GPS te beschermen en mee te nemen, bijvoorbeeld als u gaat kajakken, kanoën of ijsvissen. De kit omvat een waterdichte oplaadbare batterij met oplader, ingebouwd transducerkabelbeheer, geïntegreerde opslag en een zuignapsteun voor de transducer en drijver.

 • U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.