Nautic Direct


Garmin echoMAP CHIRP 72dv

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Garmin echoMAP CHIRP 72dv

Normale prijs: € 899,00

Speciale prijs: € 809,00

Levertijd 1 tot 5 werkdagen

Wees de eerste om dit product te waarderen

E-mail Vriend

Snel Overzicht

7" display met de kracht van CHIRP om te vissen

 

* Vereiste velden

Normale prijs: € 899,00

Speciale prijs: € 809,00


Product omschrijving

Aanbevolen

Tags


 • Vissen met de kracht van CHIRP

  • 7-inch kleurenscherm met knoppenbediening
  • Verkrijgbaar met of zonder transducer met CHIRP met hoge bandbreedte, 250 W en Garmin CHIRP DownVü™, 500 W
  • Ondersteuning voor Panoptix™ echoloodbeelden om alles onder water te zien (transducer niet meegeleverd)
  • Inclusief wereldwijde basiskaart met basisgegevens
  • Vooraf geïnstalleerde Quickdraw Contours software om HD-kaarten op maat te maken

  Vissen met een krachtig CHIRP echolood biedt u een unieke ervaring. De gemakkelijk te installeren, gebruiksvriendelijke 17,8 cm echoMAP CHIRP 72dv is verkrijgbaar met of zonder transducer voor CHIRP echolood met hoge bandbreedte en het Garmin CHIRP DownVü scanningecholood voor de helderste beelden op het water. Het systeem ondersteunt Panoptix en is voorzien van de Quickdraw Contours software, waarmee u tijdens het vissen direct uw eigen HD-kaarten kunt maken met op 30 cm nauwkeurige contouren. 5 Hz interne GPS die positie en koers 5 keer per seconde bijwerkt. Inclusief NMEA 2000® ondersteuning voor motorgegevens, sensors, stuurautomaten en meer. De kabels worden direct aangesloten op de steun, waardoor u uw toestel snel kunt aansluiten op en loskoppelen van de voeding en de steun. Steunen voor spiegelmontage en trollingmotor meegeleverd.

  Garmin CHIRP maakt het verschil

  De echoMAP 72dv heeft ingebouwde echoloodfuncties, zoals CHIRP echolood, de meest geavanceerde echoloodtechnologie die verkrijgbaar is voor vissers en schippers. Met CHIRP echolood zijn doelen haarscherp te onderscheiden doordat doelen met meer energie worden gescand dan bij traditionele echoloodsystemen het geval is. Het systeem is ook voorzien van een echoloodregistratiefunctie waarbij de timing van het geretourneerde echoloodsignaal wordt gecoördineerd met de positie van uw boot. De digitale informatie wordt opgeslagen en kan op een computer worden afgespeeld met de HomePort™ planningsoftware. Gebruik de gegevensuitwisselingskabel om waypoints en routes te delen tussen meerdere toestellen.

  Voor de scherpste scanningecholoodbeelden op het water

  Een Garmin CHIRP DownVü scanningecholood geeft u bijna fotografische beelden van wat er tot 225 meter onder uw boot gebeurt. Structuren, onderwaterobjecten en vissen worden duidelijk weergegeven. Traditioneel Garmin HD-ID™ echolood en DownVü scanningecholood zijn gecombineerd in 1 transducer. Dit toestel biedt ook HD-ID ondersteuning voor trollingmotoren met geïntegreerde transducers van Minn Kota® en MotorGuide®.

  Maak uw eigen HD-kaarten

  Quickdraw Contours is een gratis, gebruiksvriendelijke softwarefunctie die vooraf op uw echoMAP CHIRP 72dv is geïnstalleerd. Hiermee kunt u op het scherm direct uw eigen gepersonaliseerde HD-viskaarten maken met op 30 cm nauwkeurige contouren. Het zijn uw eigen kaarten, die u naar wens kunt aanpassen. Bewaar de gegevens voor eigen gebruik of deel ze met Garmin of uw vrienden. Er is geen speciale cartografische kennis vereist. U kunt met Quickdraw Contours kaarten maken terwijl u vist. U hoeft niet te wachten of uw bestanden op te sturen zoals bij andere kaartsoftware is vereist — uw resultaten worden direct weergegeven. Te gebruiken met elke Garmin Panoptix transducer, elk HD-ID echolood en elke Garmin DownVü transducer met CHIRP of NMEA 2000 compatibele dieptetransducer. Is uw boot voorzien van meerdere echoloodsystemen? Quickdraw Contours selecteert automatisch het meest geschikte echoloodsysteem om u de beste resultaten te geven.

  Koers en positie 5 keer per seconde vernieuwd

  Snelle, gevoelige 5 Hz GPS/GLONASS vernieuwt uw positie en koers 5 keer per seconde om uw beweging vloeiender weer te geven op het scherm. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige waypoints plaatsen, en uw geheime visstekken moeiteloos terugvinden.

  Neem Panoptix LiveVü Forward echolood erbij

  Met LiveVü Forward kan uw boot varen of stilliggen. Waar uw trollingmotor ook op is gericht, u ziet live beelden van wat er onder water gebeurt. U kunt zien hoe uw aas in het water zakt, tot op welke diepte, en hoe het beweegt bij het ophalen. U ziet zelfs hoe het aas beweegt ten opzichte van de structuren in het water. U ziet de vis zwemmen en reageren op uw aas; als ze toeschieten, kunt u zien en voelen dat u beet hebt. U kunt op uw scherm de vis zien spartelen aan de haak. Met Panoptix LiveVü Forward ziet u alles live tot op 30 meter afstand.

  Upgrade uw toestel met de beste kaarten op het water

  Dankzij de microSD™ kaartsleuf kunt u het geheugen uitbreiden voor aanvullende kaarten zoals BlueChart® g2, BlueChart® g2 Vision®. BlueChart g2 Vision biedt exclusieve Garmin Auto Guidance, een technologie die u naar uw bestemming begeleidt. Op basis van de specificaties van uw boot stippelt Auto Guidance direct een visuele route uit die u kunt volgen om ondiep water en andere op de kaart aangegeven obstakels te vermijden.

  Neem uw echoMAP met u mee

  Wanneer u niet op het water bent, kunt u uw echoMAP gemakkelijk en op een veilige manier met u meenemen. U hebt geen gedoe met het vastmaken en loshalen van draden uit het toestel omdat de kabels direct op de beugel worden aangesloten. Hierdoor kunt u uw echoMAP snel aansluiten op en loskoppelen van de voeding en de steun.

  Verbeterde Auto Guidance

  U hoeft alleen maar de locatie in te voeren waar u heen wilt en de gepatenteerde Auto Guidance technologie van Garmin doorzoekt direct de relevante kaarten om een veilige virtuele route uit te zetten en weer te geven die lage bruggen, ondiep water en andere op de kaart vermelde obstakels onderweg vermijdt.En met de verbeterde versie 2.0 hebt u toegang tot nog meer functies en mogelijkheden. U kunt het berekende Auto Guidance pad aanpassen door waypoints in te voegen bij tussenstops of oriëntatiepunten langs uw gewenste route. U kunt eenvoudig gevaarlijke punten op uw berekende route bekijken. En u kunt zelfs de compatibele Garmin stuurautomaat inschakelen en deze automatisch de Auto Guidance route laten volgen. De andere verbeteringen in 2.0 stellen u in staat de aankomsttijden bij elk punt op uw route te berekenen (handig om aankomsttijden af te stemmen op openingstijden van bruggen en andere tijdafhankelijke gebeurtenissen). Bovendien kunt u uw uitgezette Auto Guidance routes kunt opslaan voor toekomstige navigatie door er een back-up van te maken op een SD™ kaart met uw BlueChart g2 Vision of kaarten¹.

  GPX-overdracht van waypoints

  Als u waypoints, tracks of vaak gebruikte routes hebt opgeslagen op een GPS-product van een andere fabrikant of op een handheld van Garmin, kunt u deze items nu heel eenvoudig via de standaard GPX-bestandsindeling overbrengen naar uw nieuwe Garmin kaartplotter. GPX is een open standaardindeling voor het uitwisselen van GPS-gegevens tussen verschillende platformen en toepassingen. Dankzij deze gebruiksvriendelijke interfacetechnologie raakt u geen enkel waypoint meer kwijt wanneer u overstapt naar een nieuw Garmin toestel.

  ¹BlueChart g2 Vision SD kaart is vereist voor deze technologie.

  .

 • U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.