Nautic Direct


GPSMAP 8500 Black Box

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

GPSMAP 8500 Black Box

Normale prijs: € 3.999,00

Speciale prijs: € 3.599,00

Levertijd 1 tot 5 werkdagen

OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

E-mail Vriend

Snel Overzicht

GPSMAP 8500 Black Box een volledig geïntegreerd black box-systeem

 

Product omschrijving

Aanbevolen

Tags


 • Volledig geïntegreerd black box-systeem

  • Black Box-oplossing voor een krachtige, eenvoudig te bedienen, geïntegreerde besturingsunit
  • Compatibel met Garmin multi-touch marine monitors van 15, 17 en 19 inch (38, 43 en 48 cm)
  • Dankzij SmartMode™-bediening kunnen alle schermen snel en synchroon worden gewisseld
  • Complete integratie, van verschillende sonartechnologieën, geïntegreerde stuurautomaat, connectiviteit en apps tot en met motorgegevens en meer
  • Te koppelen aan een externe GPS 19x 10 Hz GPS/GLONASS-ontvanger die positie en koers 10 keer per seconde bijwerkt
  • Verzonken montage of vlakke montage voor een optimale 'glass helm'-uitstraling  Het GPSMAP 8500 black box-systeem voorziet uw boot van gemakkelijk te bedienen, volledig geïntegreerde cockpit met een schitterende 'glass helm'-uitstraling. De wereldwijde, met satelliet geoptimaliseerde basiskaart ondersteuning voor zoomgebaren en SmartMode™-bediening in combinatie met Garmin marine aanraakschermen van 15, 17 en 19 inch (38, 43 en 48 cm) garanderen een probleemloze navigatie.

  Multi-touchschermen toevoegen

  De volledige touchscreenfunctionaliteit met ondersteuning voor zoomgebaren en andere aanraakfuncties, in combinatie met Garmin marine 15-inch (XGA-resolutie), 17-inch (SXGA-resolutie) en 19-inch (SXGA-resolutie) aanraakschermen (afzonderlijk verkrijgbaar), garandeert een optimale, intuïtieve bediening. Dankzij de antireflecterende en heldere LED-schermverlichting zijn deze schermen ook in fel zonlicht duidelijk leesbaar; auto-dimming zorgt dat ook 's nachts de weergave uitstekend is.

  Volledig geïntegreerd systeem

  Complete integratie, van verschillende sonartechnologieën, geïntegreerde stuurautomaat, connectiviteit en apps tot en met motorgegevens en multimedia. SmartMode-bediening biedt de gebruiker de mogelijkheid alle schermen in de stuurcabine snel en synchroon te wisselen, zoals vooraf ingesteld. Alles wat u nodig hebt is binnen handbereik, op één centraal scherm.

  Lay-outs aanpassen met SmartMode-bediening

  Volledig instelbare lay-outs, gegevens en meters zorgen dat de informatie die u nodig hebt wordt weergegeven waar u dat wilt. SmartMode-bediening zorgt dat u alle schermen synchroon kunt overschakelen van de ene modus naar de andere en de schermen niet afzonderlijk hoeft om te schakelen.

  Koppeling met de GPS 19x 10-Hz GPS/GLONASS-ontvanger

  Het systeem is te koppelen met een Garmin GPS 19x externe 10-Hz GPS/GLONASS-ontvanger die de positie en de koers 10 keer per seconde bijwerkt, waardoor de beweging van het schip ten opzichte van het water duidelijker wordt aangegeven en uw mogelijkheden om te markeren en te navigeren worden uitgebreid tot maar liefst 5.000 waypoints (afzonderlijk verkrijgbaar).

  Garmin-kaartlezer vereist

  Gemakkelijke externe montage en één toegangspunt voor 2 SD™-kaartsleuven voor aanvullende kaarten. U kunt meerdere kaartlezers toevoegen om het aantal toegangspunten uit te breiden. Dankzij de waterdichte, magnetische klep is de lezer zowel horizontaal als verticaal te monteren (afzonderlijk verkrijgbaar).

  GRID™ (Garmin Remote Input Device)

  Een extern invoerapparaat dat volledige bediening biedt voor alle units in de GPSMAP 8500 black box-serie. Draaibare knop- en joystickbediening biedt navigatie via menu's en schermen en stelt u in staat naadloos te navigeren tussen de schermen op een station. Eén of meerdere schermen tegelijk bedienen met één apparaat. Ondersteunt meerdere toestellen per station. Dankzij kleine footprint te integreren in een kapiteinstoel (afzonderlijk verkrijgbaar).

  Flexibele montageopties

  De 8000 'glass helm'-serie is compatibel met de traditionele beugelsteun, maar u kunt ook upgraden naar de verzonken montage. Bekijk voor een ultieme eigen stijl ook onze exclusieve 'glass helm'-optie voor vlakke montage.

  BlueChart g2 Vision Compatible LakeVü HD Ultra WAAS enabled Marine Network XM Satellite Weather NMEA 2000 Compatible

 • U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.