Nautic Direct


GPSMAP 527xs

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

GPSMAP 527xs

Normale prijs: € 799,00

Speciale prijs: € 719,00

Levertijd 1 tot 5 werkdagen

Wees de eerste om dit product te waarderen

E-mail Vriend

Snel Overzicht

GPSMAP 527xs is een verbazingwekkende combinatie van kaartplotter en echolood met een 5" display

 

* Vereiste velden

Normale prijs: € 799,00

Speciale prijs: € 719,00


Product omschrijving

Aanbevolen

Tags


 • Een verbazingwekkende combinatie van kaartplotter en echolood

  • 5-inch VGA-scherm
  • 10 Hz GPS/GLONASS-ontvanger
  • HD-ID™-sonar
  • Draadloze communicatiefunctie
  • Wereldwijde basiskaart

  GPSMAP® 527xs

  De ultieme gecombineerde Garmin GPSMAP 527xs-kaartplotter en echolood beschikt over 60 procent meer verwerkingsvermogen dan de vorige generatie, zodat u veel sneller kunt zoomen en pannen. Is voorzien van een 5-inch VGA-scherm en HD-ID™-sonar met transducer en CHIRP-functie (de transducer wordt afzonderlijk verkocht). De ingebouwde hooggevoelige 10 Hz Garmin GPS/GLONASS-ontvanger werkt de positie en de koers 10 keer per seconde bij. De beweging van het schip ten opzichte van het water wordt veel duidelijker aangegeven, en uw mogelijkheden om te markeren en te navigeren worden sterk uitgebreid tot 5.000 waypoints. Bij de sonarregistratie wordt de timing van het geretourneerde sonarsignaal gecoördineerd met de positie van uw vaartuig; de digitale informatie wordt opgeslagen op de kaart. Ook voorzien van volledige draadloze communicatiefunctionaliteit, die kan worden ingezet voor allerlei interessante toepassingen. Het systeem is ook voorzien van een wereldwijde basiskaart.

  Supersnelle 10 Hz Garmin GPS (GPS/GLONASS)

  Deze nieuwe combinatie is voorzien van een 10 Hz Garmin GPS. En dat is belangrijk als u probeert terug te navigeren naar een goede visstek waaraan u een waypoint hebt toegekend. Deze krachtige GPS werkt uw positie en uw koers 10 keer per seconde bij; dat is 10 keer zo vaak als het gebruikelijke 1 Hz GPS-systeem. Dat wil zeggen dat u op het plotterscherm meer beweging van het vaartuig ten opzichte van het water ziet. Bij lage snelheden is dit een groot voordeel.

  U ziet wat er onder water gebeurt met HD-ID-sonar

  De exclusieve Garmin HD-ID-doeltrackingtechnologie biedt betere scheiding en beelddefinitie, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat er onder water allemaal te vinden is. U ziet vis. U vangt vis. Makkelijk.

  Maak kennis met de voordelen van CHIRP

  De sonartechnologie waarop u hebt gewacht, is nu ingebouwd in deze combinatie. De CHIRP-technologie doorloopt meerdere frequenties om beter te kunnen focussen op bepaalde vissen op een bepaalde diepte (de CHIRP-transducer wordt afzonderlijk verkocht).

  Sonarregistratie vastleggen

  Bij de sonarregistratie wordt de timing van het geretourneerde sonarsignaal gecoördineerd met de positie van uw vaartuig; de digitale informatie wordt opgeslagen op de kaart.

  Drie montageopties

  U kunt deze combinatie op 3 manieren monteren: door middel van een beugelsteun, verzonken montage en vlakke montage.

  BlueChart g2 Vision Compatible LakeVü HD Ultra NMEA 2000 Compatible XM Satellite Weather

 • U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.