Nautic Direct


GPSMAP 527

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

GPSMAP 527

Normale prijs: € 749,00

Speciale prijs: € 675,00

Levertijd 1 tot 5 werkdagen

OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

E-mail Vriend

Snel Overzicht

Garmin GPSMAP 527-kaartplotter is voorzien van een 5-inch VGA-scherm

 

Product omschrijving

Aanbevolen

Tags


 • De ultieme Garmin GPSMAP 527-kaartplotter is voorzien van een 5-inch VGA-scherm en beschikt over 60 procent meer verwerkingsvermogen dan de vorige generatie, zodat u veel sneller kunt zoomen en pannen. De ingebouwde hooggevoelige 10 Hz Garmin GPS/GLONASS-ontvanger werkt de positie en de koers 10 keer per seconde bij. De beweging van het schip ten opzichte van het water wordt veel duidelijker aangegeven, en uw mogelijkheden om te markeren en te navigeren worden sterk uitgebreid tot 5.000 waypoints. Voorzien van volledige draadloze communicatiefunctionaliteit, die kan worden ingezet voor allerlei interessante toepassingen. Het systeem is ook voorzien van een wereldwijde basiskaart.

  Krachtiger processor

  Deze nieuwe GPSMAP-combinatie biedt 60 procent meer verwerkingsvermogen dan de vorige generatie, zodat u veel sneller kunt zoomen en pannen.

  Supersnelle 10 Hz Garmin GPS (GPS/GLONASS)

  Deze nieuwe combinatie is voorzien van een 10 Hz Garmin GPS. En dat is belangrijk als u probeert terug te navigeren naar een goede visstek waaraan u een waypoint hebt toegekend. Deze krachtige GPS werkt uw positie en uw koers 10 keer per seconde bij; dat is 10 keer zo vaak als het gebruikelijke 1 Hz GPS-systeem. Dat wil zeggen dat u op het plotterscherm meer beweging van het vaartuig ten opzichte van het water ziet. Bij lage snelheden is dit een groot voordeel.

  Drie montageopties

  U kunt deze combinatie op 3 manieren monteren: door middel van een beugelsteun, verzonken montage en vlakke montage.

 • U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.