Nautic Direct


GPSMAP 1020xs

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

GPSMAP 1020xs

Normale prijs: € 2.199,00

Speciale prijs: € 1.999,00

Levertijd 1 tot 5 werkdagen

OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

E-mail Vriend

Snel Overzicht

Garmin GPSMAP 1020xs Kaartplotter/echolood-combo met knoppen en een 10-inch scherm voor motorboten, zeilboten en visboten

 

Product omschrijving

Aanbevolen

Tags


 • Kaartplotter/echolood-combo met knoppen en een 10-inch scherm voor motorboten, zeilboten en visboten

  • Kaartplotter/echolood-combo met knoppen en een 10-inch SVGA-kleurenscherm
  • Vooraf geladen wereldwijde basiskaart
  • Ingebouwd Garmin HD-ID™ 1 kW echolood, CHIRP en DownVü™ scanningsonar met CHIRP technologie
  • Zeer gevoelige interne 10 Hz GPS/GLONASS-ontvanger
  • Ondersteunt alle nautische radars van Garmin

  De GPSMAP 1020xs kaartplotter/echolood-combo met knoppen en een 10-inch SVGA-kleurenscherm wordt geleverd met een wereldwijde basiskaart. HD-ID, CHIRP en DownVü met CHIRP echoloodtechnologie zijn ingebouwd, waardoor u de mogelijkheid hebt om te kiezen uit verschillende optionele transducers.

  Bijzondere echoloodfuncties

  De ingebouwde echoloodfuncties van de GPSMAP 1020xs bieden u de vrijheid en flexibiliteit om te kiezen uit verschillende optionele transducers, waaronder traditionele, CHIRP en all-in-one HD-ID/DownVü scanningsonar met CHIRP technologie. Voeg een GCV™ 10 black-box echolood toe voor zowel DownVü als SideVü™ scanningsonar met CHIRP technologie (afzonderlijk verkrijgbaar).

  Wanneer u de GPSMAP 1020xs gebruikt in combinatie met een compatibele CHIRP transducer (afzonderlijk verkrijgbaar), geeft het toestel kristalheldere sonarbeelden met details van de beste visstekken, scheepswrakken of duiklocaties weer. Met Garmin CHIRP technologie krijgt u een zeer hoog onderscheidend vermogen en uitstekende resolutie op buitengewone diepten en kunt u instellen op specifieke frequenties om bepaalde soorten vis op te sporen. Bodemgegevens zijn beter zichtbaar, zelfs bij hoge snelheid, en signaalruis kan worden onderdrukt op grotere diepten voor een snellere interpretatie van de gegevens ten behoeve van veilige navigatie en betere visresultaten.

  Supersnelle 10 Hz GPS/GLONASS

  Zeer gevoelige interne 10 Hz GPS/GLONASS geeft 10 keer per seconde updates van de positie en koers. De locatie wordt vloeiend en zeer nauwkeurig op het scherm weergegeven tijden het navigeren en markeren van maximaal 5000 via-punten op uw route.

  NMEA 2000® ondersteuning

  Met deze combo kunt u meer mogelijkheden aan uw boot toevoegen. Dit toestel biedt NMEA 2000 ondersteuning zodat u kunt waardevolle informatie op uw scherm kunt weergeven voor een Garmin stuurautomaat, motorgegevens, SiriusXM® weerradar en nog veel meer.

  Speciale zeilfuncties

  Tot de ondersteunde zeilfuncties behoren leylijnen, verbeterde windroos, koers en koers-over-de grond lijnen, en gegevensvelden voor ware windsnelheid en ware windhoek.

   New Charts Guarantee BlueChart G2 BlueChart G2 Vision LakeVü HD Ultra DownVü SideVü

 • U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.