Nautic Direct


Garmin GMM 190 Glass Bridge Monitor

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Garmin GMM 190 Glass Bridge Monitor

Normale prijs: € 7.999,00

Speciale prijs: € 7.199,00

Levertijd 1 tot 5 werkdagen

OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

E-mail Vriend

Snel Overzicht

Garmin's GMM 190, de ultradunne 19" glass bridge monitor completeert uw black box-systeem

 

Product omschrijving

Aanbevolen

Tags


 • Ultradunne Glass Bridge monitor completeert uw black box-systeem

  • Kristalhelder SXGA-aanraakscherm met volledige 1080p video-ingang ondersteunt zoomgebaren en andere aanraakfuncties voor een optimale, intuïtieve bediening
  • Dankzij de antireflecterende en heldere LED-schermverlichting is dit scherm ook in fel zonlicht duidelijk leesbaar; auto-dimming zorgt dat ook 's nachts de weergave uitstekend is
  • Dankzij SmartMode™-bediening kunnen alle schermen snel en synchroon worden gewisseld
  • Complete integratie, van verschillende sonartechnologieën, geïntegreerde stuurautomaat, connectiviteit en apps tot en met motorgegevens en meer
  • Dankzij de kleine footprint kan de Garmin marine monitor worden geïnstalleerd op plaatsen waar voor grotere monitors of multifunctionele displays (MFD's) geen ruimte is  Onze ultradunne Garmin marine monitor van 48 cm (19 inch) is gemaakt om het GPSMAP® 8500 black box-systeem te completeren en uw schip een ultieme 'glass helm'-look te geven met een eigen uitstraling.

  Multi-touch 'glass helm'-scherm

  Kristalhelder SXGA-aanraakscherm met volledige 1080p video-ingang ondersteunt zoomgebaren en andere aanraakfuncties voor een optimale, intuïtieve bediening. Dankzij de antireflecterende en heldere LED-schermverlichting is dit scherm ook in fel zonlicht duidelijk leesbaar; auto-dimming zorgt dat ook 's nachts de weergave uitstekend is.

  Volledig geïntegreerd systeem

  Biedt complete integratie, van verschillende sonartechnologieën, geïntegreerde stuurautomaat, connectiviteit en apps tot en met motorgegevens en multimedia - indien gekoppeld met het GPSMAP 8500 black box-systeem. SmartMode-bediening biedt de gebruiker de mogelijkheid alle schermen in de stuurcabine snel en synchroon te wisselen, zoals vooraf ingesteld. Alles wat u nodig hebt is binnen handbereik, op één centraal scherm.

  Lay-outs aanpassen met SmartMode-bediening

  Volledig instelbare lay-outs, gegevens en meters zorgen dat de informatie die u nodig hebt wordt weergegeven waar u dat wilt - indien gekoppeld met het GPSMAP 8500 black box-systeem. SmartMode-bediening zorgt dat u alle schermen synchroon kunt overschakelen van de ene modus naar de andere en de schermen niet afzonderlijk hoeft om te schakelen.

  Flexibele installatieopties

  Dankzij de kleine footprint kan de Garmin marine monitor worden geïnstalleerd op plaatsen waar voor grotere monitors of MFD's geen ruimte is. Het black box-systeem en het slanke ontwerp maken het mogelijk de monitor te installeren in krappe ruimten - de GPSMAP black box kan dan los worden geïnstalleerd in een andere ruimte.

  Kies verzonken montage of ga voor een ultieme eigen stijl met onze exclusieve 'glass helm'-optie voor vlakke montage.

 • U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

  Garmin GMM 170 Glass Bridge Monitor

  Garmin GMM 170 Glass Bridge Monitor

  Normale prijs: € 6.299,00

  Speciale prijs: € 5.669,00

 • Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.