Nautic Direct


Garmin GPSMAP 7407

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Garmin GPSMAP 7407

Normale prijs: € 1.599,00

Speciale prijs: € 1.439,00

Levertijd 1 tot 5 werkdagen

Wees de eerste om dit product te waarderen

E-mail Vriend

Snel Overzicht

Kaartplotter/echolood-combo met breed 7-inch multi-touchscherm

 

* Vereiste velden

Normale prijs: € 1.599,00

Speciale prijs: € 1.439,00


Product omschrijving

Aanbevolen

Tags


 • Kaartplotter/echolood-combo met breed 7-inch multi-touchscherm

  • Breed 7-inch multi-touchscherm (800 x 480 WVGA) met wereldwijde basiskaart
  • Ingebouwd 2-kanaals CHIRP echolood plus CHIRP DownVü en CHIRP SideVü scanningecholood met de helderste beelden op het water (transducer afzonderlijk verkrijgbaar)
  • Zeer gevoelige interne 10 Hz GPS/GLONASS
  • Netwerkfunctionaliteit beschikbaar voor Garmin Marine Network en NMEA 2000®, plus ondersteuning voor NMEA 0183
  • Biedt ondersteuning voor de GSD™ 26 professionele echoloodmodule

  De GPSMAP 7407xsv kaartplotter met breed 7-inch multi-touchscherm is ontworpen voor motorbootschippers, zeilers en zeilracers die hoge prestaties, bedieningsgemak en functionele integratie eisen, en heeft een interne 10 Hz GPS die de positie en de koers 10 keer per seconde bijwerkt. Inclusief volledige netwerkfunctionaliteit, waaronder het Garmin Network en NMEA 2000, en alle voordelen van ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit.

  Extra's toevoegen met BlueChart g2 Vision

  Met de optionele BlueChart g2 Vision kunt u een hele nieuwe dimensie van uitzonderlijke functies toevoegen aan uw kaartplotter.

  • MarinerEye en FishEye bieden een 3D-weergave, zowel boven als onder de waterlijn.
  • Satellietbeelden en luchtfoto's in hoge resolutie helpen u om in onbekende wateren uw positie te bepalen.
  • Auto Guidance doorzoekt alle relevante kaarten en stelt een route samen die uw boot werkelijk kan volgen — een route die ondiep water, boeien en andere obstakels op uw route vermijdt

  Ondersteuning voor Garmin Marine Network en NMEA 2000

  Dankzij volledige netwerkfunctionaliteit kunt u meer mogelijkheden aan uw boot toevoegen. GPSMAP 7407xsv biedt ondersteuning voor radar, stuurautomaat, instrumenten, meerdere schermen, FUSION-Link, sensors, externe echoloodmodules, digitaal schakelen, thermische camera's, GRID met draaibare knop, joystick en toetsenblok, en meer. Met de GPSMAP 7407xsv kunt u functies delen met andere compatibele GPSMAP toestellen, zoals radar, GSD 24GSD 25GSD 26 echoloodmodules, extra kaarten, en gebruikersgegevens, zoals waypoints, routes en sporen. Gebruikersgegevens die zijn ingevoerd in een kaartplotter kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met andere kaartplotters in een netwerk.

  Speciale zeilfuncties

  Tot de ondersteunde zeilfuncties behoren leylijnen, verbeterde windroos, koers- en koers-over-de-grondlijnen, gegevensvelden voor ware windsnelheid en ware windhoek, en een schuifregelaar voor getijden, stromingen en tijd. Meterschermen zijn ontworpen om in een oogopslag belangrijke gegevens te kunnen lezen, zoals ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware of schijnbare windsnelheid, horizontale en verticale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden.

  Koers en positie 10 keer per seconde vernieuwd

  Snelle, responsieve 10 Hz GPS/GLONASS vernieuwd uw positie en koers 10 keer per seconde om uw beweging vloeiender weer te geven op het scherm. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige waypoints, en deze weer terugvinden.

  Compatibel met gWind™ transducers

  Garmin gWind, gWind Wireless en gWind Race transducers beschikken over twin-fin technologie met driebladige propellers. Het toestel wordt aangesloten op NMEA 2000 en compatibele Garmin kaartplotters via de GND™ 10 black-box bridge.

  FUSION-Link Entertainment System

  Profiteer van de mogelijkheid om alle compatibele FUSION-Link audiosystemen via het scherm van uw compatibele kaartplotter te bedienen.

  Ingebouwde Wi-Fi/ANT+™

  Ingebouwde Wi-Fi/ANT voor gebruik met BlueChart Mobile.

  Uw toestel weergeven en bedienen op een smartphone of tablet

  Met Garmin Helm kunt u uw compatibele Garmin kaartplotter bekijken en bedienen op een compatibele smartphone of tablet. Zo weet u als schipper beter dan ooit waar u zich bevindt. Gemakkelijk schakelen tussen verticale en horizontale weergave, zodat de plotter in elke gewenste stand kan worden gemonteerd. Wanneer u een iPad® of iPhone® gebruikt, kunt u zelfs een film van uw kaartplotterscherm opnemen om te delen met vrienden en familie. Te downloaden in de App Store™ of Google Play™.

  Gebruik uw Apple® toestel aan boord met BlueChart Mobile

  Met BlueChart Mobile, een gratis app die u kunt downloaden in de App Store, kunt u vaarroutes plannen op uw iPad of iPhone en deze draadloos overbrengen naar de compatibele Garmin netwerkkaartplotter op uw boot. Ook als u geen Garmin kaartplotter hebt, kunt u profiteren van de krachtige functies van BlueChart op uw Apple toestel.

  Verbeterde Auto Guidance

  U hoeft alleen maar de locatie in te voeren waar u heen wilt en de gepatenteerde Auto Guidance technologie van Garmin doorzoekt direct de relevante kaarten om een veilige virtuele route uit te zetten en weer te geven die lage bruggen, ondiep water en andere op de kaart vermelde obstakels onderweg vermijdt.

  En met de verbeterde versie 2.0 hebt u bovendien toegang tot nog meer functies en mogelijkheden. U kunt het berekende Auto Guidance pad aanpassen door waypoints in te voegen bij tussenstops of oriëntatiepunten langs uw gewenste route. U kunt eenvoudig gevaarlijke punten op uw berekende pad bekijken. En u kunt zelfs de compatibele Garmin stuurautomaat inschakelen en deze automatisch de Auto Guidance route laten volgen. De andere verbeteringen in 2.0 stellen u in staat de aankomsttijden bij elk punt op uw route te berekenen (handig om aankomsttijden af te stemmen op openingstijden van bruggen en andere tijdafhankelijke gebeurtenissen). Nog beter is dat u uw uitgezette Auto Guidance paden nu kunt opslaan voor toekomstige navigatie door er een back-up van te maken op een SD™ kaart met uw BlueChart® g2 Vision® -kaarten.

  Eenvoudiger SOS-oproepen

  Met deze exclusieve SOS-veiligheidsfunctie kan iedereen, zelfs personen die niet vertrouwd zijn met maritieme elektronica of radioprotocollen, snel de kustwacht om hulp vragen in noodgevallen. U hoeft alleen maar op de SOS-knop op het aanraakscherm van de kaartplotter te tikken. De op het netwerk aangesloten Garmin marifoon stemt dan automatisch af op de noodfrequentie van kanaal 16 en er wordt een lijst met mogelijke situaties weergegeven (brand, man overboord, enz.). Als de juiste keuze is geselecteerd, ziet u op het scherm een door de kustwacht goedgekeurd script voor VHF-noodoproepen en de actuele GPS-coördinaten voor de lengte- en breedtegraad van de boot. U kunt die snel doorgeven aan de nooddiensten. Op deze manier bespaart u tijd, voorkomt u paniek en verschaft u de essentiële informatie die de reddingswerkers nodig hebben.

  GPX-overdracht van waypoints

  Als u waypoints, tracks of vaak gebruikte routes hebt opgeslagen op een GPS-product van een andere fabrikant of op een handheld van Garmin, kunt u deze items nu heel eenvoudig via de standaard GPX-bestandsindeling overbrengen naar uw nieuwe Garmin kaartplotter. GPX is een open standaardindeling voor het uitwisselen van GPS-gegevens tussen verschillende platformen en toepassingen. Dankzij deze gebruiksvriendelijke interfacetechnologie raakt u geen enkel waypointmeer kwijt wanneer u overstapt naar een nieuw Garmin toestel.

  Speciale zeilfuncties

  Om optimaal te profiteren van de wind, ziet u een nieuwe pagina met pre-race informatie waarop uw virtuele startlijn op de kaart wordt getoond. U ziet ook gegevensvelden die leylijnen tonen, uw burn-tijd voor de start, en een racetimer die kan worden gesynchroniseerd met alle Garmin GPS-producten in uw netwerk. Andere ondersteunde zeilfuncties zijn een verbeterde windroos, voorliggende-koers en koers-over-de grond lijnen, koersafwijking, ware en schijnbare windgegevens, enzovoort. U kunt bovendien de ingebouwde draadloze verbinding gebruiken om een aantal maritieme apps te openen en te bedienen via compatibele smartphones of tablets.

  Panoptix™ Down transducer

  Met één Panoptix Down transducer krijgt u drie indrukwekkende weergaven waarmee u vissen en aasvissen in real-time onder uw boot ziet rondzwemmen. U kunt vissen in de waterkolom zelfs in 3D zien, van de bodem tot het wateroppervlak. Ook als u stilligt, kunt u in 3D bekijken wat zich onder uw boot afspeelt.

  LIVEVÜ DOWN

  Deze weergave laat bewegende echoloodbeelden onder de boot in real-time zien. Op dit scherm worden echotrail-bewegingen van het aas paars aangegeven en ziet u historische echoloodgegevens links.

  REALVÜ 3D DOWN

  Het gebied onder de boot wordt van voor naar achter en van links naar rechts gescand. Op dit scherm ziet u een school vissen tegen de achterzijde van het verticale vlak, aan de bakboordzijde van de boot op 10,7 m (35 ft.) diepte.

  REALVÜ 3D HISTORICAL

  Terwijl de boot vaart, worden de beelden weergegeven en ziet u de geschiedenis van de gehele waterkolom – van de bodem tot het oppervlak en alle vis daartussen. In dit scherm passeert de boot een geul en ziet u een school vissen zwemmen op 9,1 tot 12,2 m (30 tot 40 ft.) diepte.

  Panoptix Forward transducer

  Eén Panoptix Forward transducer biedt twee indrukwekkende weergaven, zelfs terwijl uw boot stilligt. U ziet in real-time de bodem plus vissen en aasvissen die in de waterkolom vóór uw boot zwemmen. U kunt zelfs uw eigen aas zien terwijl u uw vislijn binnenhaalt. En u kunt ook 3D-beelden krijgen van vissen en structuren vóór uw boot.

  LIVEVÜ FORWARD

  Met een enkele ping-opdracht wordt het beeld bijgewerkt en kunt u via real-time bewegende beelden zien wat zich in het water afspeelt. In dit scherm ziet u een groot doel (een duiker) afzwemmen op de boot.

  REALVÜ 3D FORWARD

  Scant het gebied vóór de boot digitaal en levert 3D-beelden van de bodem, structuren en vissen in het gebied vóór de boot. Op dit scherm ziet u vislocaties op 3 m (10 ft.) en een tekening van de bodemdiepte op 6,1 m (20 ft).

  iPhone en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc. Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance.

   New Charts Guarantee BlueChart G2 BlueChart G2 Vision LakeVü HD Ultra

 • U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.