Nautic Direct


Garmin AIS300

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Garmin AIS300

Normale prijs: € 449,00

Speciale prijs: € 405,00

Levertijd 1 tot 5 werkdagen

OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

E-mail Vriend

Snel Overzicht

Met de Garmin AIS 300 kunnen zowel klasse A als klasse B signalen opgevangen worden, zodat AIS-informatie van zowel beroeps- als pleziervaart uitgelezen kunnen worden

 

Product omschrijving

Aanbevolen

Tags


 • Met een Automatic Identifcation System aan boord heeft u een duidelijk beeld van het verkeer op het water om u heen. De Garmin AIS 300 maakt het namelijk mogelijk om vaartuigen in de nabije omgeving in de gaten te houden, mits zij zijn voorzien van AIS.

  Indien het toestel via NMEA 2000 is aangesloten op een Garmin kaartplotter en een marifoon kan de gebruiker AIS gegevens van nabijgelegen schepen weergeven op de kaartplotter. Ook is het mogelijk om direct via de kaartplotter in contact te komen met het desbetreffende schip. Door dual-channel monitoring kunnen beide AIS kanalen in de gaten gehouden worden om er zeker van te zijn dat er geen informatie verloren gaat.

  Met de Garmin AIS 300 kunnen zowel klasse A als klasse B signalen opgevangen worden, zodat AIS-informatie van zowel beroeps- als pleziervaart uitgelezen kunnen worden. Bovendien kan de AIS 300 in combinatie met een compatibele kaartplotter helpen om aanvaringen te voorkomen met behulp van het alarm voor de CPA (Closest Point of Approach).

  De Garmin AIS 300 is compatibel met NMEA 2000 en kan daar eenvoudig op worden aansluiten. Voor NMEA 0183 is een speciale output beschikbaar, waarvan de snelheid apart kan worden ingesteld. Ook kan het toestel aangesloten worden op zowel 12-volt als 24-volt systemen. Via een ingebouwde passieve splitter kan er met behulp van één VHF antenne tegelijkertijd een AIS 300 en een marifoon worden aangesloten.

  Na installatie heeft de gebruiker alle AIS informatie van het vaarverkeer om hem heen direct beschikbaar op hun kaartplotter. Zo kan hij met een veilig gevoel het water op!

  NMEA 2000 Compatible

   

  Specificaties:

  Afmetingen, BxHxD: 207 x 140.6 x 45.7 mm

  Gewicht: 670 g

  Temperatuur range: van -20°C to 70°C

  Kompas-veilige afstand: 40 cm

  Waterproof klasse: IPX7

  Voeding: 12 V of 24 V boot accu)

  Gebruik: 2.5 W max

  Fuse: 5 A fast-acting

  NMEA 2000 Gebruik: LEN=2

  Antenna Connector: PL259

  Antenna Port Impedance: 50 Ω

 • U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

  Garmin AIS600

  Garmin AIS600

  Normale prijs: € 999,00

  Speciale prijs: € 899,00

 • Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.